Flip book element

Set van 3 wanddoeken 30x40cm

 119,95 Inclusief btw

Heb je geen ruimte voor 1 groot doek, of heb je teveel moois om te laten drukken en kun je niet kiezen? 

Kies dan voor deze set en maak je eigen galerij! Hoewel je de doeken natuurlijk ook op verschillende plekken in huis kunt hangen!

Het formaat is zo dat je ervoor kunt kiezen om de doeken in een fotolijst op te hangen, maar het is ook mogelijk met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape of een stok. Geef in dit laatste geval gerust aan dat je graag een tunnel in de stof wilt waar de stok doorheen kan. 

 

Je kiest zelf de verdeling tussen het drukken van een getypte tekst, handgeschreven tekst of tekening. Alle combinaties zijn mogelijk.

Via de mail zullen we in overleg deze set samenstellen. 

Meer informatie

Wanddoek – getypte tekst

 79,95 139,95 Inclusief btw

Een tekst, jouw – of die van een ander- lievelingstekst, gedrukt op een mooi stevig en duurzaam wanddoek.
Lees voor de uitleg even de informatie onderaan, maar het spreekt vrijwel voor zich.
Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op.

Meer informatie

Wanddoek – handgeschreven tekst

 99,95 159,95 Inclusief btw

Een unieker en persoonlijker item aan de muur ga je niet vinden.

Bepaal de afmeting van je wanddoek en bestel jouw wanddoek. Stuur vervolgens een foto van de tekst die je gedrukt wilt via de mail naar ons toe. Zorg ervoor dat de foto zo scherp mogelijk is en dat het contrast met de achtergrond zo groot mogelijk is. Twijfel je ergens over? Neem dan zeker even contact op voor meer informatie. Nadat we je foto hebben ontvangen krijg je binnen maximaal 2 werkdagen een aantal opzetjes via de mail en zo stellen we in overleg je wanddoek samen.

Meer informatie

Wanddoek – met (kinder)tekening

 99,95 159,95 Inclusief btw

Een tekening, gedrukt op een mooi stevig en duurzaam wanddoek. 

Het is heel simpel, jij bestelt hier jouw wanddoek en per mail stuur je ons een foto van de tekening die jij erop wilt laten drukken. Zorg ervoor dat de foto zo scherp mogelijk is en dat het contrast met de achtergrond zo groot mogelijk is. Twijfel je ergens over? Neem dan zeker even contact op voor meer informatie.

Nadat we jouw bestelling en foto via de mail hebben ontvangen krijg je binnen 2 werkdagen wat opzetjes via de mail en zo stellen we verder in overleg je wanddoek samen.

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.