LEVERING & VERZENDING

Mocht je een vraag hebben over onze levering en verzending. Lees dan eerst onderstaande tekst over levering, verzending en ophalen door. Wij proberen hier onze informatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Mocht je na het lezen nog een vraag hebben. Dan horen we dat uiteraard graag.

Levering

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Over het algemeen geldt een verzendtermijn van maximaal 10 werkdagen. In veel gevallen vindt de verzending echter een stuk sneller plaats. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verwekingstijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Spoedbestelling: (alleen in vooraf overleg)

Wil je een spoedbestelling plaatsen, neem dan vooraf even contact met ons op voor de mogelijkheden. Vaak is er wel iets te regelen en zullen wij ook ons best hiervoor doen. 

Verzending

Verzend- en verpakkingskosten
Nederland
:
€ 4,95 PostNL brievenbuspost
€ 6,95 PostNL pakket
Een indicatie van de verzendkosten is direct zichtbaar in het winkelmandje. 
België:
€ 10,50 Post.NL pakket
Andere landen

Wil je je pakket verzonden hebben naar een ander land dan genoemd? Stuur ons even een mailtje en wij zullen de verzendkosten dan voor je opzoeken.

 

De levering verloopt via PostNL.
Na afgifte van het pakket zal de aflevering in Nederland over het algemeen binnen 1 á 2 werkdagen plaats vinden. Aflevering naar België is in het algemeen binnen 1 á 3 werkdagen. 
Helaas kunnen wij het moment van afleveren niet garanderen. Houdt er rekening mee dat in drukke periodes ook de post een langere levertijd kan hebben voordat een pakket wordt bezorgt. We zullen dan ook niet toezeggen wanneer een daadwerkelijk pakket geleverd wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen op een pick-up punt. Geef dan als verzendadres het adres van het pick-up punt op. Je hebt dan één week de tijd om je pakket af te halen. Heb je na een week je pakket niet afgehaald dan wordt deze naar ons retour gezonden. De verzendkosten van het opnieuw toesturen zullen wij doorberekenen. 

 

Aanpassen bestaande bestelling.
Heb je een bestelling bij ons geplaatst maar je bent wat vergeten mee te bestellen. Dan is het mogelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen en deze samen met de eerder geplaatste bestelling te laten verzenden. Voorwaarde is wel dat de eerste bestelling nog niet is verzonden. Neem daarom eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Noteer het ordernummer van de eerder geplaatste order in het vak opmerkingen (einde bestelproces). Op deze manier weten wij zeker dat de bestelling aan de goede order wordt toegevoegd. 


Ophalen

Het ophalen van je bestelling is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op werkdagen na het maken van een afspraak. Zodra je bestelling klaar staat ontvang je een mail zodat we een ophaalmoment kunnen plannen. 


Bezorgen

Indien gewenst kunnen we jouw bestelling bezorgen. Dit kost € 2,50 en we bezorgen alleen in Nijkerk en Ermelo. 

Alle genoemde prijzen op de site zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.